Werken bij Deli-Caat

 

WINKELMEDEWERK(ST)ER en KEUKENMEDEWERKER

 

  • Wil jij werken in de leukste eetwinkel van Amsterdam?

 

  • Hou je van bakken en koken en heb je echt iets met eten? Bij ons werk je als keukenmedewerker alleen tijdens kantooruren (dus niet in de avonden en de weekenden!) 
  • Wil je helpen om al het lekkers te maken dat we in onze winkel hebben en heb je ook zin om dat te verkopen aan onze klanten?

 

  • Heb je geen bezwaar tegen werken in het weekend en de avonden als winkelmedewerkster?

 

Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Deli-caat is een leuke eetwinkel waar we iedere dag met veel plezier en passie verse maaltijden, quiches en andere heerlijke dingen bereiden.

 

Wegens uitbreiding van ons jonge dynamische team zijn we op zoek naar iemand die ons helpt met de verkoop van onze vers bereide maaltijden in de winkel. Andere bezigheden zijn het aanvullen van de salades en soepen, lichte keukenwerkzaamheden, bakken van quiches en soms taarten, opruimen en schoonmaken.

We zoeken specifiek naar mensen die op vrijdagen en zaterdagen kunnen werken en minstens 2 dagdelen per week beschikbaar zijn.

 

Iets voor jou?

Stuur ons dan een PB, bel of loop gewoon bij ons binnen!

 

Email: info@deli-caat.nl

 

Facebook: facebook.com/delicaat.eten

 

Telefoonnummer: 06 24 675 945

Wegens uitbreiding van ons jonge dynamische team zijn wij opzoek naar iemand die ons helpt met de verkoop van onze vers bereide maaltijden in de winkel. 

Andere bezigheden zijn het aanvullen van de salades en soepen, lichte keukenwerkzaamheden, bakken van quiches en soms taarten, opruimen en schoonmaken.

Wij zijn specifiek opzoek naar mensen die op vrijdagavond en af en toe een andere avond doordeweeks of in ’t weekend kunnen werken. 

Het betreft ca. 4-10 uur per week, dus een prima bijbaan!