Select Page

Kerstmenu 2022

Voor kerst dit jaar maken we een feestelijk kerstmenu met voor-, hoofd- en nagerecht. Voor het hoofdgerecht heb je keuze uit vlees of vegan, voor- en nagerecht zijn beiden vegan.

Dit menu kan alleen als geheel besteld worden tot en met december woensdag 21 december. Afhalen kan op 24 december tot 21.00u, het menu is in de koelkast houdbaar tot en met 26 december.

Opmaak en opwarminstructies worden meegeleverd.

Prijs menu met biefstuk: 29,99

Prijs menu vegan: 27,49

Bestellen kan via info@deli-caat.nl of door te smsen of bellen tijdens onze openingstijden naar 0638103649

Vooraf:

Tartaartje van wortelpuree met pulled aubergine

Tartaar van zachte wortelpuree met komijn, verse spinazie en pulled aubergine met gerookt paprikapoeder en peterselie (vegan)

Hoofdgerecht:

Biefstuk in rode wijnsaus

Runderbiefstuk in rode wijnsaus met puree van boterbonen, extra vergine olijfolie, citroen en frisee salade

Portobello in kruidige tomatensaus

“Biefstuk” van portobello paddenstoel met kruidige olie van tomaat, ui, chili, komijn en korianderzaadjes met puree van boterbonen, extra vergine olijfolie, citroen en friseesalade

Framboostaartje *

Een persoons taartje van vegan korstdeeg gemaakt van dadel, haver en amandel en een vulling van framboos en romige kokos met versiering van rood fruit

De gerechten worden zo voorbereid dat je ze thuis makkelijk kan opwarmen en mooi kan opmaken. Bestellen kan vooruit tot en met woensdag 19 december. Ophalen kan op zaterdag 24 december tussen 14.00 en 20.00.

Buiten het kerstmenu, wat vooruit besteld kan worden, hebben we natuurlijk ook ons gewone weekmenu met een vlees,- vegetarische of veganistische gerechten.

Bestellen kan via info@deli-caat.nl of door te smsen of bellen tijdens onze openingstijden naar 0638103649 (we hebben geen whatsapp en kunnen helaas niet altijd opnemen)

* voor het toetje geldt dat het menu uiterlijk 16 december besteld had moeten zijn, na die datum kunnen we niet garanderen dat het het framboostaartje wordt. (we zorgen dan uiteraard wel voor een (vegetarisch) alternatief)